Getzen 300 1985

En Getzen 300 är en av de bästa skoltrumpeterna som någonsin tillverkats. Jo, min åsikt. Klicka på bilden så får du upp annonsen där jag förklarar varför jag tycker så.

Pratar vi Getzen är det fortfarande så att det stora trumpetarnamnet man förknippar med företaget är Doc Severinsen, trots att det var längesedan deras samarbete avslutades. Det spelar ingen roll just nu, för nu ska jag tipsa om den nya dokumentär om Doc som kom i somras. Häromveckan visades den fritt på nätet i samband med en minifilmfestival och jag passade på att titta. Tyvärr hann jag inte se hela, men det jag såg var förstås fascinerande och mycket motiverande. Ett filmtips, alltså! Den är lite långsam, kanske lite väl typiskt amerikansk, men ändå väl spenderad tid. Se den om ni på något sätt får chansen, trailer följer nedan.

One thought on “Getzen 300 1985

  1. Pingback: Instrument till salu: Den aktuella listan | KRax! begagnade blås

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s