Musikhaus Barth Stuttgart Symphony Artist 60-80-tal

En tysk trefärgad trumpet med mörk kopparklang, jomenvisst, det är inte fel alls! Klicka som vanligt på bilden för att komma vidare till den riktiga annonsen.

Som alltid med lite mer obskyra trumpeter kan jag ju inte hitta några klipp på folk som spelar samma sorts trumpet, men eftersom vi är i Tyskland, firmanamnet börjar på B och det är ett mörkt klingande instrument, ja då är det dags för Till Brönner. Hans mörka klang är visserligen av en annan sort, men han är faktiskt rätt aktuell just nu efter att i slutet av oktober ha lagt ut ett videoklipp där han är “stinksauer” på hur den tyska regeringen hanterar kulturen under Corona-krisen. Vi har ju ändå någon form av möjlighet till kulturersättning i det här landet för fristående musiker just nu, vilket tycks saknas i Tyskland. Detta påpekade han och fick hygglig genomslagskraft, men så vitt jag vet har det än så länge inte lett till något konkret resultat.

One thought on “Musikhaus Barth Stuttgart Symphony Artist 60-80-tal

  1. Pingback: Instrument till salu: Den aktuella listan | KRax! begagnade blås

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s