Getzen 80 Deluxe

Jomän, nästa instrument är redo för försäljning: En amerikansk kornett, Getzen 80 Deluxe.

Det är en skolkornett, lite enklare alltså, och med pris därefter. Nu har jag fått någon sorts fnatt, för det kommer att dyka upp fler amerikanska kornetter framöver. De är ju inte precis de instrument som är lättast att sälja, men är man en entusiast så är man. De två som kommer senare bör också vara lite bättre (och dyrare), så du som verkligen är intresserad av den sortens instrument, ska nog inte hugga på den här lilla Getzen-kornetten, utan vänta lite.  Vem ska ha Getzen-kornetten då? Jo, det känns om ett bra skolinstrument, marsch-instrument eller övningsinstrument att till exempel ha i bilen.

I våras slängde jag ut lite filmer från några firmors trumpettillverkning, varav några filmer från Getzen-fabriken, tror jag. Här hittar ni alla fall alla de har på sin hemsida. Intressanta små filmsnuttar!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s