Blessing Artist…

… Är en trumpet jag haft hemma sedan vårvintern ungefär. Nu har jag fixat lite bättre bilder och nu har jag också tagit bort all lack. När jag köpte den hade någon tidigare ägare redan gjort just detta, tagit bort lacken, men inte helt och hållet. Ventilhuset hade lacken kvar, antagligen helt enkelt för att det lite jobbigare att få bort lacken där. Nu har jag i alla fall tagit bort de resterna, och nu ser trumpeten lite mer enhetlig ut.

Annars är jag av precis samma åsikt om den här trumpeten nu, som när jag skrev annonsen i våras; att det är en trivsam och behaglig trumpet.

http://www.kraxbb.se/Trumpeter/Blessing%20Artist/blessinga.htm

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s