Courtois “balanserad” 70-tal

Det här har varit min huvudtrumpet det senaste året, men någonstans försöker jag inse och komma ihåg att jag spelar bäst på small bore-instrument och den här är ingen sådan trumpet. Den är något högt prissatt, det säger jag direkt, och det har att göra med förmodad “red rot”. Jag kommer att lägga ut den på Blocket för 4 500 kronor någon av de närmaste dagarna, men är någon här sugen, hör gärna av er innan. Jag blir gärna av med den snabbt, annars finns risk för att jag ångrar mig. Klicka på bilder för att komma till annonsen med fler bilder och en utförligare text.

Uncategorized

One thought on “Courtois “balanserad” 70-tal

  1. Pingback: Instrument till salu: Den aktuella listan | KRax! begagnade blås

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s