Mahillon-flygelhorn på Tradera

Det är ju en smula tomt under rubrikerna “kornetter” och “flygelhorn” och nu när jag har ett flygelhorn klart att sälja lägger jag ändå upp det på Tradera istället. Det beror förstås på att det är så pass osnyggt på sina ställen att det är lika bra att låta den fria marknaden bestämma priset. Många bilder kan man se om man klickar på bilden ovan, medan länk till själva auktionen (som tar slut 5/3) finns här:
https://www.tradera.com/item/210401/528391139/flygelhorn-mahillon-mod-671-

Uncategorized

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s