La trompette des Rêves

Peut-être bien que oui et peut-être bien que non.

Som ni förstår ligger till slut en färdig annons uppe för den Radial jag har haft borta på ventilreparation. Nu är den redo att säljas, men jag har vissa idéer om att skicka iväg den igen åt något annat håll också. Den skulle vara fin försilvrad… Kanske om något eller några år, om jag fortfarande har den kvar då. I alla fall, har man Radial till salu öser man naturligtvis på med klipp efter klipp med Maurice André, oavsett vad för sorts trumpet han spelar på. Nu är det tyvärr riktigt svårt att hitta något där han blåser i en Bb, men det finns i alla fall några franska TV-klipp att ta till. Efter “De  fallna löven” kommer Marcellos trumpetkonsert… Andrés andra sats är fantastisk! Med det är det slut för idag och det kommer inte att dröja nästan två månader igen innan nästa uppdatering. En gammal Buescher-kornett står på tur.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s