Så småningom kommer tiden tillbaka och musiken med den

Jo, nu börjar det finnas utrymme för nöjen igen. Inga stora grejer idag, men under de här två månaderna som gått har det sålts en del och kommit in någon ny pryl. Jag ska beta av det en sak i sänder den kommande månaden. Sordinhyllan börjar också bli lite för full, så fram emot augusti-september och skolstart tänkte jag göra en comeback på tradera och köra ut några sordiner med enkronasutrop.

I alla fall, dagens lilla teaser är en bild på den lite yngre (1964) Martin Imperial jag nämnde för ett par månader sedan. Definitivt ingen symfoniorkester-lur, men den är rolig, riktigt rolig, att trad-jazza med.

vDSC_5959

Foton är tagna, men texten är kvar att skriva, så jag gissar att annonsen dyker upp strax efter midsommar. Modellen beskrivs lite kort i den här katalogen från 1962, sidan 8:
https://www.saxophone.org/museum/publications/id/292

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s