Inkommande: Läget just nu

Jo, som ni vet har jag en King Liberty 2B från 1945 på verktygsbänken. Den är färdig, så när som på några bucklor som jag har svårt att nå, så jag har beställt en liten pryl som ska hjälpa till med det. På gång alltså.

Dessutom har jag köpt en annan King Liberty 2B, från 1938, som sitter fast i tullen just nu. Det är första gången som jag kommer att ha två trumpeter av samma sort hemma och då förstår ni att jag gillar klangen i den första…

Till sist kommer två gamla skruttiga belgiska flygelhorn att dyka upp med posten snart. Frågan här är hur skruttiga de är?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s