Lite annat folk som provar en King 2B…

… Hittar man 2:40 in i den här filmen:

För er som hänger på ebay ibland och spanar in trumpeter, så är det han med de snyggaste fotona  – fd. “wideangleman” – som ordnat instrument och inspelning. Jag har aldrig köpt något instrument av honom, men munstycken lite då och då; en bra säljare om än något dyr. Vad gäller filmen, så klarar jag mig utan saxmannen, men Kevin Dean, trumpetaren, är bra på riktigt och i något klipp har sin farbror med, som är precis lika bra men i en annan stil.

Min King har jag inte arbetat mer med än, men det händer nog lite under kommande vecka.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s