Selmer Signet Special

SSS är en kornett jag har haft hemma ett tag. Lite irriterad, köpte den beskriven som i mycket gott skick och får hem den i mycket gott skick, men med en rejäl plump. Staget mellan munrör och klocka var avbrutet och ihoplött. Visst, det satt stadigt och den lät mycket bra – skön och lite mjukare dixie-klang lämplig för spel i Muggsy Spaniers stil – men ändå. Testade med lite armstyrka och så brast lödningen. Lika bra det!

Nåja, idag fick jag hem ett nytt Bach-stag (samma sort som originalet) att löda dit i stället.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s