En liten ändring…

Hej alla ni som väntar och väntar på uppdateringar på kraxbb.se!

Det tar tid och det är segt. Därför ändrar jag lite och kör en blogg som första sida. Då kan jag slänga upp kommentarer om de instrument som väntar på foton eller reservdelar lite då och då, så händer det lite mer. Jag kommer fortfarande att använda kraxbb.se som bas och alla de andra sidorna kommer att finnas kvar. Varje nytt instrument kommer fortfarande att läggas upp under “sopranblås” eller “övrigt”, men innan de hamnar där kommer de att presenteras i bloggen också.

Eventuellt blir det så att språket i bloggdelen blir engelska medan annonserna på gamla hemsidan får bli på svenska, så slår jag två flugor i en smäll där. Dessutom blir det lättare att länka när jag rear något på ebay, tradera eller blocket.

Välkomna tillbaka också i fortsättningen!

Karl Ridderström

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s