kraxbb.se blir krax.co och 2xTradera

Till att börja med kommer den här hemsidan att byta webb-adress, kraxbb.se kommer att försvinna och istället blir den nya adressen krax.co. Detta sker av rent administrativa skäl. Jag skulle tro att kraxbb.se ligger kvar november ut, men just nu ser den ut att krångla, så vi får se hur det blir med det. Kanske måste jag ta bort den tidigare om jag inte får det att fungera med båda samtidigt.

Sedan är det så att jag precis har lagt ut två trumpeter på Tradera. Välkomna att bjuda! Det är dels en gammal tysk pansarvagn från Musikhaus Barth i Stuttgart med en ganska mörk klang och dels en engelsk finlirare i form av ännu en B&H Imperial F.V.A. MARK IX “23” i lite mer påverkat skick, men fullt spelbar. Dessa hittas på denna Tradera-sida (plus en del annat).

Något fler bilder på dessa trumpeter än vad man kan lägga upp på Tradera hittas på länkarna nedan. B&H-trumpeten har samma fina gravyr som den andra några år äldre likadana trumpeten jag har, men den syns inte på dessa foton eftersom trumpeten är så pass oxiderad. Vill man se hur gravyren kan se ut om man putsar ordentligt, då klickar man på 3000-kronors trumpeten i listan ovan.

Barth

Boosey & Hawkes Imperial F.V.A MARK IX “23”

Förresten har jag också sänkt priset på Rudall & Carte-trumpeten, apropå 50-talsbritter.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s