Snart ska det rensas lite småkrafs

Jo, vintern kommer och då brukar jag försöka bli av med lite ihopsamlat småkrafs på Tradera. Än så länge har jag inte helt bestämt vad som ska bort och vilka priser som ska gälla, men det blir några äldre wowwow-sordiner i alla fall, en Bremner Shhh och en Denis Wick övningssordin, med många uppborrade hål. Kleartone-trumpeten kommer att åka ut till utropspriset 100 kr liksom en gammal altsax stämplad Vega, men tillverkad av Martin (ej spelbar, dåligt restaurerad av tidigare ägare, behöver göras om). Ett tenorsaxmunstycke Berg Larsen SMS 125/2 ebonit och Made in England får också gå liksom ett munstyckesetui för åtta trumpetmunstycken. Sedan lägger jag nog ut några begagnade trumpetmunstycken också, men alla kommer inte att kunna kallas billiga:

Giardinelli 12M
Bach 3C
Al Cass 1-28
LegendsSandoval (Heavy)
Rudy Mück HY-Range 1 (minsta grytan jag sett)
Giardinelli 12S
Monette B4LD
Wedge 27-L backbore + två grytor, 7A och 7D.

Kanske blir det också något mer och planen är att jag ska lägga upp allt nästa helg. Är någon redan nu intresserad av något, ge mig ett bud.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s