Keilwerth

Så… ska komma igång igen efter en rejäl influensa. Något instrumentnytt har jag inte att bjuda på, men igår satt jag och agerade länk mellan det tyska trumpetforumet och Horn-u-copia. En man därnere i Tyskland började sätta ihop en serienummerlista, för det finns inte alls för dessa trumpeter, och han fick ihop det ganska bra direkt. Samtidigt har jag satt ihop en modellförteckning, så om någon är intresserad finns dessa här:

Serienummerlistan

Modellförteckningen

Jag har haft en Keilwerth Toneking Deluxe… Mycket trevlig trumpet. Någon amerikan påstod att det måste vara en kopia av King Super 20 och utseendemässigt stämmer det i alla fall, men jag har inte haft någon Super 20, så jag kan inte säga om det gäller för klangen också.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s