Ett litet farväl!

Jo, så länge jag har haft den här lilla firman har en förgylld Holton Revelation funnits till salu. Ganska många har hört sig för om den, men ingen har riktigt velat hugga till. Så tjoff, borta, bråttom, ska ha den nu! Det känns lite tomt, måste jag säga. Jag har ju aldrig reat ut den, eftersom jag själv tyckt om att ta fram den och spela på den ibland. Ofta har funderat om jag borde behålla den som min egen.

Nu är det för sent, men vem vet. Jag kör ju med 30 dagars öppet köp, så den kanske kommer tillbaka och inte skulle jag bli särskilt ledsen för det, måste jag säga.

Det finns en mycket lämplig liten video på Youtube för detta tillfälle där just en sådan här Holton ljuder fram en vacker Amazing Grace. Grace, det är verkligen ett ord som passar dessa trumpeter!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s