Två auktioner och lite kvällsmys

En Blessing-trumpet och en Olds-kornett finns nu ute på ebay.de:

B.A.

O.S.

De vansinnigt höga fraktpriserna gäller naturligtvis inte för frakt inom Sveriges gränser, om nu någon av er är sugen. Det är faktiskt vansinne, våra svenska fraktpriser. Köper jag en trumpet i Tyskland eller Frankrike får jag hem den för 20-30 Euro, men ska man skicka härifrån nedåt kontinenten är det dubbla priset.

Jaja, till något trevligare. Eftersom jag kör den där lilla grejen att nämna Clifford Brown i Blessing-auktionen är det väl i stort sett obligatoriskt att lägga in lite av hans storspel här. Jag älskar titeln på den här:

 

Lämpligt svar i soffan är den här gamla slagdängan:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s