Conn Pan American, äntligen bättre foton.

Precis, jag har tagit mig i kragen och fixat bättre foton på den gamla Pan American-kornetten:

http://www.kraxbb.se/Trumpeter/Kornetter/panamerican/panamerican.htm

Som ni ser har jag putsat stämbyglarna också. Jag hade en annan ännu äldre skolkornett från Conn för några år sedan och den hade fått precis samma mörka färg, som kontrasterar mycket snyggt mot putsad mässing. Jag gillar det och jag gillar den här kornetten. Den har en mensur på 12,2 mm och en bred klang, men lyckas ändå bjuda ett bra motstånd i blåset.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s