En vecka i Tyskland…

… bjöd inte på något fynd. Det är lite svårt att hinna med, när poängen är att de små barnen ska få träffa mormor och morfar. Däremot kan jag bjuda på regionens (Ruhr) radiostorband med Roy Hargroove som gäst. Roy H. hör liksom till mina Youtube-favoriter och WDR Big Band sköter sig rätt okej också! De utgår från Duisburg och hustruns släkt bor i grannstaden Mülheim. Avståndet mellan städerna är, tja… Max 100 meter. Tättbefolkat där nere och ändå grönt som sjutton!

Nästa instrument som kommer upp på hemsidan är en kornett, en Olds Studio. Måste bara fixa fotona först! Rackarns rund klang i alla fall!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s